Burgund rød

1990 Domaine de la Romanée-Conti La Tâche
E smakte 21.12.2013:
Klar, dyp, mørk rød. Eksepsjonelt intens og dyp parfyme med fioler, rike røde og dype blå bær, krydder, urter og lakris. Kompleks og forførende. Milde himmel for en nese! Konsentert og kraftfull i munnen. Mektig, nesten dramatisk frukt. Intens, konsentrert og uendelig dyp med mørk, rød bærfrukt og krydder. Frisk syre. Silkemyke, men faste tanniner i utgang med en lett tørrhet. Fantastisk lengde. Fremdeles svært ung, og på mange måter primær. Drikker ekstravagant nå, men vil tjene på ytterligere lagring.
98 P

2009 Domaine Armand Rousseau Père et Fils Chambertin
E smakte 18.01.2013:
Klar, dyp rød med svakt rosaskjær. (etter 12t åpen på flaske) Litt lukket i starten, men etter et par timer lufting åpner vinen seg og gir intens og inderlig pinotparfyme av det mest elegante slaget man kan forestille seg. Dyp, mørk, floral og sensuell nese av villbringebær og fioler og med streif av blåbær, vanilje og nellik. Lett sødme. Aromabildet er en tanke varmt, men på en positiv måte. Vinen har en aldeles intens, nesten vibrerende munnfølelse med klokkeklar og imponerende fokusert og delikat frukt. Utrolig konsentrasjon og med en forbløffende presis, frisk og sitrende syre. Lett sødme i avslutningen og med sømløst integrerte tanniner. Uendelig lengde. Dette er en vin som er spektakulær å drikke, men vanskelig å beskrive... Kan lagres lenge, men drikker fantastisk nå.
97 P

2009 Domaine de la Romanée-Conti Romanée-Conti
E smakte 26.09.2012:
Klar rubinrød med blåskjær. Ung, sensuell og nydelig sødmefull pinotparfyme preget av kirsebær, markjordbær og fioler. Stram, men silkebløt, feminin, purpur, klar frukt med mild sødme. Slank men, konsentrert. Frisk og stram syre. Tørr avslutning. Lang, så lang ettersmak.
97 P

2010 Jacques-Frédéric Mugnier Musigny
E smakte 25.05.2012:
Fra fat. Nydelig nese av søte markjordbær, bringebær, lett vaniljestikk og hint av honning. Ren, så ubeskrivelig ren og delikat frukt. Fullstendig klokkeklar og transparent. Har elegansen til Les Amoureuses, men noe mer kraft. For en finesse! Fantastisk silkemyk og glatt struktur. Lett tørr avslutning. Dette er ubeskrivelig bra!
97 P

2010 Jacques-Frédéric Mugnier Musigny
E smakte 24.05.2013:
(Etter 12t åpen flaske) Klar, dyp rubinrød med skjær av lilla. Mild og ung, forførende nese preget av bringebærdrevet pinotparfyme med lett sødme og hint av hvit pepper. Frukten er glassklar, fjærlett og silkemyk, men har en hinsides intensitet og kraft og føles nærmest elektrisk i munnen. Kjølig rødbærspreg med flott dybde mot mørke bringebær. Ekstremt presis og sitrende syre. Elegante silketanniner i avslutningen. Nydelig, fruktdreven lengde. I yngste laget nå, men for en vin! 97 P i dag, sannsynligvis 98 P om noen år.
97 P

2012 Jacques-Frédéric Mugnier Musigny
E smakte 15.11.2013:
(Fra fat) Hinsides dyp og elegant nese med fioler, roser og mørke villbringebær. Nydelig dybde i frukten med klassisk, nobel eleganse. Intens og myk samtidig. Frisk, presis syre. Silketanniner i utgangen. Super lengde. Fantastisk vin.
97 P

2009 Domaine de la Romanée-Conti La Tâche
E smakte 26.09.2012:
Klar, rød med blåskjær.Ung, men dyp så dyp, generøs og sødmefull, nese med kirsebær, markjordbær, kanel, lakris, tranebær og fioler. Ung, (men åpen), tett og dyp rødbærsdrevet frukt med høy sødme. Frisk syre. Sukkersøt avslutning som sitter uendeligt lenge i.
96 P

2009 Domaine de la Romanée-Conti Richebourg
E smakte 26.09.2012:
Klar rød med blåskjær. Mørk, (nesten svidd), nese med superdyp, rik, purpur bærfrukt, pepper, kanel og en nydelig, lett sødme. Bløt frukt, med dyp og mørk, purpur kjerne. Tett struktur. Nydelig munnfølelse; rik og definert, med deilig frukt. Fyldig, men elegant. Lang, så lang ettersmak, med hint av smør, og en deilig bærsødme. Nydelig, rik, og elegant vin. 96+ P
96 P

2007 Domaine de la Romanée-Conti Romanée-Conti
E smakte 26.09.2012:
Klar, mild rød. Kompleks nese av kirsebær, markjordbær, en nydelig rørsukkeraktig sødme, mild vanilje og en kanel+ingefær aktig aroma. Slank, elegant frukt med flott konsentrasjon. Sitter svært godt i munnen; har et utrolig godt grep og fylde til å være så slank. Frisk syre. Tørr avslutning med svak, mineralsk sødme. Veldig lang ettersmak. Komplett vin, men fremdeles veldig ung.
96 P

2010 Jacques-Frédéric Mugnier Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses
E smakte 25.05.2012:
Ubeskrivelig nydelig, sublim og lett søtlig nese av markjordbær, bringebær og med en lett touch av vanilje. Søtlig inngang, fersk og helt vanvittig ren, feminin, elegant og delikat frukt. Fullstendig transparent. Flott syre. Nydelig balanse. Fin, tørr og lett avslutning. For en vin!!
96 P

2011 Domaine Comte Georges de Vogüé Musigny Cuvée Vieilles Vignes
E smakte 08.10.2013:
Klar, dyp rød med blåskjær. Noe lukket på nese med en underliggende, nyansert, floral parfyme med bringebær, jordbær og granateple. Intens, vibrerende frukt med enorm energi, på tross av et fjærlett uttrykk. Klokkeren, transparent og presis. Synger i munnen. Finstemte, faste tanniner. Superpresis, spisset, heftig syre. Fabelaktig lengde.
96 P

1985 Domaine G. Roumier / Christophe Roumier Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses
E smakte 21.12.2013:
Klar, dyp rød med svakt falmet kant. Mild, feminin og forførende nese med søte, røde bær, floralt innslag og et lett preg av urter i bakgrunnen. Bløt, søtlig og lys, rødbærdreven og luftig, men intens frukt med nydelig dybde og feminin eleganse. Frisk syre. Lette, silketanniner. Fruktig utgang med mild bitterhet. Flott lengde.
96 P

2012 Jacques-Frédéric Mugnier Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses
E smakte 15.11.2013:
(Fra fat) Dyp, nese med mørke bringebær, innslag av markjordbær og klassisk Amoureuses-femininitet. Innsmigrende og silkebløt frukt. Ren og klar og elegant. Frisk, saftig syre. Tanniner av silke. Fruktig utgang med nydelig lengde.
96 P

2006 Domaine G. Roumier / Christophe Roumier Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses
E smakte 02.03.2013:
Klar, dyp rubinrød med lys menisk. Førførende og uendelig elegant nese av dyp pinotparfyme med toner av mørke villbringebær, granateple og nydelig, mild vaniljesødme. Silkebløt, subtil og elegant frukt med presis og saftig syre. Fjærlette tanniner. Sitter svært lengde i med en mildt krydret finish med tørre, mørkerøde bær. Hyperdelikat vin som drikker flott nå, men trenger litt luft for å skinne.
95 P

2007 Domaine de la Romanée-Conti La Tâche
E smakte 26.09.2012:
Klar rubinrød. Fantastisk nese. Generøs og sødmefull, med vanilje, dyp rødbærsfrukt, kanel og ingefær, lakris og florale toner. Fyldig, sursøt, dyp frukt med jordbærpreget, høy sødme.Tett, rik og åpen fruktkjerne. Superlang ettersmak med mineraler og deilig bærsødme. 95+ P
95 P

2009 Domaine de la Romanée-Conti Romanée St. Vivant
E smakte 26.09.2012:
Klar rød med blåskjær. Ung, sødmefull nese med fioler, markjordbær og kirsebær. Slank og transparent i stilen. Ung, frukt med et aromabilde som synes å være det perfekte møte mellom røde og blå bær. Feminin, slank og elegant fremtoning. Frisk og deilig syre. Tørr avslutning med lette tanniner. Lang, lang ettersmak med nydelige toner av søte bær. Minner om RC, men lettere.
95 P

1999 Domaine Armand Rousseau Père et Fils Chambertin
E smakte 27.03.2012:
Klar, dyp rød med noe blåskjær. I starten ganske lukket på nese, men etter noen timer på vid karaffel og avgir vinen, om enn noe motvillig, en fantastisk elegant, søtlig, mørk og floral pinotparfyme. Lett preg av vanilje. Fløyelsmyk inngang, slank, mørk (nesten solbær) og lett krydret frukt med en tydelig definert syre. Overraskende fersk. Lette, men tørre tanniner. Lang, sursøt og mineralsk avslutning. Aldeles nydelig, men vent 5 år med denne. Minst. (94-96P)
95 P

2007 Jacques-Frédéric Mugnier Musigny
E smakte 25.02.2013:
Alldeles nydelig, subtil, kompleks og sensuell nese med preg av villbringebær, markjordbær og mildt innslag av vaniljesukker. Lett, begynnende modning. Fokusert og intens i munnen. Mørk og tett, jordbærdreven frukt. Frisk og stram syre. Flott lengde.
95 P

2008 Sylvain Cathiard Vosne-Romanée 1er Cru Aux Malconsorts
E smakte 02.10.2013:
Klar, dyp rubinrød men snev av blått. Dyp så dyp floral og krydret nese med mørke, røde og blå bær, nellik, dyrepels og hint av fat. Dyp, fløyelsmyk og generøs frukt med nydelig intensitet og fylde. Elegant og presis. Følger nesen. Frisk, saftig syre. Nydelig balanse. Fløylelsmyke tanniner. Flott lengde.
95 P

1947 C Marey & Liger-Belair Musigny
E smakte 21.12.2013:
Lett skyet, dyp rød med falmet kant. Dyp, kompleks og utviklet nese med røde bær og mild skogbunn mot roseblader. Lett rørsukkersødme. Bløt, men fokusert frukt med flott intensitet og kraft. Ren og elegant. Nydelig frukt! Spiss, frisk syre. Tørr, men fruktintens utgang med et svakt brent preg. Flott lengde.
95 P

1971 Domaine de la Romanée-Conti Richebourg
E smakte 21.12.2013:
Klar, dyp rød med svakt falmet kant og hint av oransje toner. Dyp, floral, mørk og elegant rødbærdreven nese med milde toner av skogbunn, roseblader og tobakk. Bløt, klar og frisk frukt med en slank og transparent eleganse. Tørr og frisk. Spiss syre. Fruktig utgang med svakt bitre toner av nype og tobakk. Perfekt moden nå.
95 P

2010 Sylvain Cathiard Vosne-Romanée 1er Cru Les Suchots
E smakte 10.01.2014:
Klar, dyp, rød med innslag av lilla. Nydelig, dyp, elegant og forførende nese med blå bær iblandet røde. Sublimt eiket. Dyp, fokusert og klokkeklar frukt. Intens, men fløyelsmyk. Innsmigrende fruktsødme. Frisk, presis syre. Fløyelstanniner i utgang med toner av dyp, mørk frukt. Super lengde. Eleganse! Ung, men drikker flott med luft.
95 P

2012 Jacques-Frédéric Mugnier Bonnes Mares
E smakte 15.11.2013:
(Fra fat) Dyp, mørk, intens nese med mørke bringebær, solbær, fioler og krydder. Dyp, mørk frukt. Elegant, fast og strukturert med frisk, saftig syre. Nydelig balanse. Mer finmaskede tanniner enn vanlig for denne marken. Lett spice i finish med hint av jordlige aromer. Flott dybde. Svært lang. Mugniers Bonnes Mares skinner virkelig dette året.
95 P

1996 Domaine de la Romanée-Conti Romanée St. Vivant
E smakte 16.01.2016:
Klar, dyp, mørk rød. Dyp, mørk, generøs og kompleks nese med enorm dybde. Innslag av espresso, mørke, røde bær, mandel, blyantspiss, eukalyptus samt jordlige og animalske toner. Dyp, intens, mørk, tett, kjøttfull og tørr frukt med mye tørrstoff. Følger nesen. Frisk, spisset syre. Mild fruktsødme. Faste, tette tanniner. Flott lengde. Trenger tid.
95 P

2007 Domaine de la Romanée-Conti Richebourg
E smakte 26.09.2012:
Klar, mild rød. Dyp, generøs og sødmefull nese preget av en nydelig fusjon av røde og blå bær. Bløt og dyp, muligens noe tung, sursøt frukt i munnen. Nydelig, frisk syre. Lang avslutning med nydelig, lett bærsødme
94 P

2008 Domaine de la Romanée-Conti Grands-Echezeaux
E smakte 26.09.2012:
Klar, mildt lys rubinrød. Dyp bærfrukt på nese med deilig, frisk sursøt, sødme. Toner av markjordbær, kirsebær med hint av sursøte tranebær, kyndel og røk. Slikebløt frukt med flott nerve. Stram og frisk, saftig syre som trekker inn i avlutningen. Lang mineralsk, avslutning. Nydelig vin.
94 P

1993 Domaine des Comtes Lafon Volnay 1er Cru Santenots-Du-Milieu
E smakte 25.05.2012:
Fra magnum. Nydelig floral, feminin og søtlig nese av fioler, røde bær, vanilje, trøffel og jordlige toner. Silkemyk, men massiv, dyp og mørk fruktkjerne av røde og blå bær. Tett, men allikvel elegant. Overraskende primær 19 åring med et langt liv foran seg. Stram struktur. Tanniner som fremdeles har bitt i seg. Tørr avslutning. Nydelig vin. 94+ P.
94 P

2010 Jacques-Frédéric Mugnier Bonnes Mares
E smakte 25.05.2012:
Mørk og krydret pinotparfyme med litt støvete, jordlig preg. Bløt inngang. Transparent utrykk. Saftig og superfresh frukt med en flott sødme og lang avslutning med lette, tørre tanniner. 94-95 P
94 P

1999 Domaine Armand Rousseau Père et Fils Chambertin
M smakte 28.03.2012:
Lettskyet, dyp rød, fortsatt med ørlite blåskjær. Ganske intens, dyp pinotnese med vanilje og ferske bær, både lyse toner av rips og mørkere av solbær. Etterhvert noe røyk, lær og noen rå, animalske toner. Nesen blir mer sødmefull med marsipantoner etter i glasset. Ganske fyldig og konsentrert ungfrukt med noe tanniner og frisk syre. Noen både læraktig og urteaktig i retning oregano, samt solbær. Vokser etterhvert og blir søtere og rikere -- irriterende at vi ikke lufta den på forhånd. God lengde, god eleganse, men for ung nå. Dette vil bli fabelaktig.
94 P

2006 Sylvain Cathiard Nuits St. Georges 1er Cru Aux Murgers
E smakte 01.03.2013:
(Blind) Klar, dyp rød. Nydelig nese med et floralt, rødbærfruktspreg og en forførende sødme. Milde toner av mandel og vanilje. Klar, presis og elegant frukt med flott intensitet. Følger nesen. Frisk. Lette tanniner i avslutningen med mild sødme.
94 P

2002 Domaine Anne Gros Clos Vougeot Le Grand Maupertui
E smakte 03.05.2013:
(Blind) Klar, dyp rød med lysnet kant. Aldeles nydelig nese av dyp pinotparfyme med mørke villbringebær, blåbær og fioler. Kjølig, presis, klokkeklar og transparent frukt med frisk og saftig syre. Lette tanniner i finish. Flott lengde. Nydelig vin.
94 P

2010 Domaine Marquis d'Angerville Volnay 1er Cru Clos des Ducs
E smakte 02.07.2013:
Klar, dyp rød. Dyp, mørk og floral pinotparfyme med mørke bringebær, kanel og krekling. Mild, innsmigrende sødme. Dyp, mørk frukt mot solbær. Transparent og fokusert med masse kraft. Strukturert utgang. Presis og frisk syre. Intens ettersmak med flott lengde og toner av krekling og granbar. Forholdsvis åpen og tilgjengelig for alderen, men bør tid i kjelleren.
94 P

1991 Domaine Comte Georges de Vogüé Musigny Cuvée Vieilles Vignes
E smakte 08.10.2013:
(Fra magnum) Klar, dyp rød. Intens, rødbærdreven chambolleparfyme med nydelig dybde. Lett rørsukkersødme. Bløtt anslag, men kommer som en kule utover smakskurven, med et intenst munngrep og presist fruktbilde. Imponerende ungdommelig. Spiss, saftig syre. Strukturert med milde, men faste tanniner. Spicy utgang. Super lengde. Flott levert fra en meget ujevn årgang
94 P

2011 Domaine Comte Georges de Vogüé Bonnes Mares
E smakte 08.10.2013:
Klar, dyp rubinrød med blåskjær. Dyp, parfymert og mørk nese med knuste røde bær og fioler, og med innslag av blå bær. Intens og strukturert frukt med imponerende presisjon. Ung og rå. Saftig, frisk syre. Milde, faste tanniner. Tørr utgang. Svært lang.
94 P

2001 Domaine Comte Georges de Vogüé Bonnes Mares
E smakte 08.10.2013:
Klar, dyp rød med mild kant. Intens, parfymert, søtlig nese med flott dybde og toner av bringebær, moreller, rørsukker og lakris. Stram, intens og fokusert frukt som fremdeles fremstår primær. Hint av solbær blant all rødfrukten. Konsentert, strukturert og med flott munngrep. Saftig, spiss syre. Nydelig lengde. Stram vin med imponerende frukt. Stadig ung.
94 P

2008 Sylvain Cathiard Nuits St. Georges 1er Cru Aux Murgers
E smakte 02.10.2013:
Klar, dyp rubinrød men snev av blått. Noe lukket på nese, men kommer seg med luft. Nydelig parfyme med fioler, dyp bærfrukt med preg av bringebær, blåbær, svakt krydder og mildt treverk. Svakt varmere aromabilde enn Aux Thorey. Dyp, fløyelsmyk frukt i munnen med nydelig balanse og fruktintensitet. Frisk, presis syre. Sitter svært lenge i med fruktintens, lett krydret med mild sødme. Drikker flott, men la gjerne ligge.
94 P

2007 Domaine G. Roumier / Christophe Roumier Bonnes Mares
E smakte 13.11.2013:
Klar, dyp rød med hint av lilla. Himmelsk nese med mørke bringebær, fioler og milde toner av bjørnebær og nellik. Mild sødme. Dyp, transparent og fokusert frukt. Elegant og med flott intensitet. Frisk, saftig syre. Lette, mildt tørrende tanniner. Super lengde med dype frukttoner og lett preg av lakris og hvit pepper.
94 P

2009 Domaine de Montille Pommard 1er Cru Rugiens-Bas
E smakte 30.11.2013:
Klar, mørk rød. Floral og dyp nese med røde bær, fioler, hvit pepper og hint av nellik. Silkebløt, elegant og transparent frukt med nydelig dybde. Frisk syre. Finstemte, lette tanniner. Sitter svært lenge i. Flott vin som fremstår kjølig for årgangen.
94 P

2009 Domaine Armand Rousseau Père et Fils Gevrey-Chambertin 1er Cru Clos St. Jacques
E smakte 15.03.2014:
Klar, dyp rød med mild kant. Dyp, mørk og parfymert nese med toner av kirsebær, moreller, fioler og lett krydder. Mild sødme. Årgangens varme skinner svakt igjennom. Dyp, mørk og tett frukt med høy konsentrasjon og intensitet. Kraftig, men fløyelsesmyk. Frisk, vibrerende syre. Tørr utgang med med et finkornet tanninslør. Nydelig lenge med lett sødme.
94 P

2009 Domaine de Montille Vosne-Romanée 1er Cru Aux Malconsorts
E smakte 16.06.2014:
Klar, dyp rød med mild kant. Dyp mørk nese med fioler, mørke, røde og blå bær. Svakt, svakt hint av stilker. Mørk, dyp frukt med dirrende intensitet og konsentrasjon. Frisk, spillende syre. Finstemte, lette tanniner med et mildt bitt. Mørk frukt i utgang, med et svakt så svakt hint av kaffe. Dyp. Flott lengde. Ung, men drikker flott.
94 P

2010 Maison Patrice Rion Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses
E smakte 20.06.2015:
Klar, dyp rød. Dyp nese med mørke bringebær, blåbær, musk, kanel og mild eik. Mildt innslag av kirsch og fioler. Konsentrert, intens og relativt tettpakket, men allikevel klokkeren frukt. Tørr og mildt strukturert. Frisk, spillende syre. Tørr utgang med faste, finkornede tanniner med et svakt pepperbitt. Sitter svært lenge i med aromatisk utgang med preg av mørke bringebær og innslag av kanel. Trenger tid.
94 P

2007 Domaine de la Romanée-Conti Romanée St. Vivant
E smakte 26.09.2012:
Klar rubinrød. Spiss, sødmefull, floral og kjølig nese med røde bær, vaniljesukker, høstløv, sopp og et svakt, svakt hint av ingefær. Bløt men strukturert frukt, slank. Lett bitre toner i avslutningen. Tørr.
93 P

2009 Domaine de la Romanée-Conti Grands-Echezeaux
E smakte 26.09.2012:
Dyp rød med blåskjær. Ung og spiss nese av fioler, markjordbær og kirsebær. Litt stram og tett. I munnen, stram frukt med lett sødme og frisk syre. Preg av røde, lett søtlige bær. Tørr avslutning med lette tanniner. Fin lengde med svakt hint av smør i ettersmaken. 93- 94 P
93 P

2009 Domaine de la Romanée-Conti Echezeaux
E smakte 26.09.2012:
Klar, rød med svakt blåskjær. Søtlig, ung nese med toner av kirsebær og jordbær. Rik og klar frukt med god fylde. Fin konsentrasjon. Flott balansert vin med frisk og poengtert syre som sitter lenge i. Litt ung enda. Kan med fordel lagres. 93+ P
93 P

1999 Domaine Armand Rousseau Père et Fils Gevrey-Chambertin 1er Cru Lavaux St. Jacques
E smakte 24.05.2012:
Åpen, moden, floral pinotparfyme av kokte jordbær, tranebær, sopp og skogbunn og med hint av mandel. Så vidt røkstikk og spor av grønnsåpe. Mørk inngang. Kraftig, varm og rund rødbærbasert fruktkjerne med flott mix av primær, sekunder og tertieraromaer. Tett og konsentrert. Mye tørrstoff. Fin avslutning med lette, tørre tanniner og aromarer av jord og røde bær. Kraftpakke som kan passe fint til lam.
93 P

2008 Domaine Anne Gros Echezeaux Les Loachausses
E smakte 26.03.2013:
Klar dyp rød med mild kant. Nydelig, lys og floral nese med flott intensitet og dyp rødfrukt. Toner av bringebær, rips og nyper. Hint av granbar. Transparent og klar frukt som følger nesen. Slank, frisk og med spiss og poengtert syre. God konsentrasjon. Milde, lette tanniner i avslutningen. Fin lengde. Nydelig pinot.
93 P

2010 Domaine Taupenot-Merme Chambolle-Musigny 1er Cru La Combe d'Orveau
E smakte 06.04.2013:
Klar, dyp rød med mildt blåskjær. Nydelig, dyp, mildt mørk, pinotparfyme med preg av villbringebær og innslag av markjordbær. Subtil sødme. Hint av vanilje. Transparent,ren og intens, rødbærsdreven frukt med flott konsentrasjon og nerve. Stram og fast, men helt åpen nå. Saftig og utrolig delikat. Elegant. Frisk, sitrende og presis syre. Svært lang, fruktdreven avslutning. Drikker utmerket allerede. 93 P Ny flaske 21.03.14. Trenger litt luft for å åpne seg. Noe knytt i starten. Mørkere frukt på nese og i munn; nesten mot moreller. Fin sødme i frukten. Intens. Klar. Samme sitrende, spisse syre. Tørr utgang med finknuste tanniner. 92 P
93 P

2001 Domaine Anne Gros Clos Vougeot Le Grand Maupertui
E smakte 01.03.2013:
(Blind) Klar, dyp rød med hint av brunskjær. Nydelig parfymert og floral nese. Mørk og sensuell pinotessens mot mørke bringebær, kirsebær og markjordbær. Klar frukt med fin friskhet og tørr utgang. Tørre tanniner i avslutningen
93 P

1997 Domaine Comte Georges de Vogüé Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses
E smakte 08.10.2013:
Klar, dyp rød. Dypt parfymert nese med preg av varme, røde bær, mineraler og streif av toast. Bløtt anslag. En tanke varm frukt, men delikat og feminin i uttrykket. Saftig, frisk syre. Spicy, pepret utgang med lett innslag av røyk. Nydelig lengde. Flott Amoureuses fra et vanskelig år.
93 P

2002 Domaine Comte Georges de Vogüé Chambolle-Musigny 1er Cru
E smakte 08.10.2013:
Klar, dyp rød. Dyp, parfymert og søtlig nese med preg av røde, mørke bær med innslag av rørsukker. Generøs og bløt frukt med god konsentrasjon. En tanke varm, men balansert. Frisk syre. Bløte tanniner. Fruktig utgang. Flott lengde.
93 P

Page: 1 2 3 4 5 
Custom Tables Plugin 05a1a29bdcae7b12229e651a9fd48b11

Legg igjen en kommentar

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: