Burgund

1990 Domaine de la Romanée-Conti La Tâche
E smakte 21.12.2013:
Klar, dyp, mørk rød. Eksepsjonelt intens og dyp parfyme med fioler, rike røde og dype blå bær, krydder, urter og lakris. Kompleks og forførende. Milde himmel for en nese! Konsentert og kraftfull i munnen. Mektig, nesten dramatisk frukt. Intens, konsentrert og uendelig dyp med mørk, rød bærfrukt og krydder. Frisk syre. Silkemyke, men faste tanniner i utgang med en lett tørrhet. Fantastisk lengde. Fremdeles svært ung, og på mange måter primær. Drikker ekstravagant nå, men vil tjene på ytterligere lagring.
98 P

2009 Domaine Armand Rousseau Père et Fils Chambertin
E smakte 18.01.2013:
Klar, dyp rød med svakt rosaskjær. (etter 12t åpen på flaske) Litt lukket i starten, men etter et par timer lufting åpner vinen seg og gir intens og inderlig pinotparfyme av det mest elegante slaget man kan forestille seg. Dyp, mørk, floral og sensuell nese av villbringebær og fioler og med streif av blåbær, vanilje og nellik. Lett sødme. Aromabildet er en tanke varmt, men på en positiv måte. Vinen har en aldeles intens, nesten vibrerende munnfølelse med klokkeklar og imponerende fokusert og delikat frukt. Utrolig konsentrasjon og med en forbløffende presis, frisk og sitrende syre. Lett sødme i avslutningen og med sømløst integrerte tanniner. Uendelig lengde. Dette er en vin som er spektakulær å drikke, men vanskelig å beskrive... Kan lagres lenge, men drikker fantastisk nå.
97 P

2009 Domaine de la Romanée-Conti Romanée-Conti
E smakte 26.09.2012:
Klar rubinrød med blåskjær. Ung, sensuell og nydelig sødmefull pinotparfyme preget av kirsebær, markjordbær og fioler. Stram, men silkebløt, feminin, purpur, klar frukt med mild sødme. Slank men, konsentrert. Frisk og stram syre. Tørr avslutning. Lang, så lang ettersmak.
97 P

2007 Domaine de la Romanée-Conti Montrachet
E smakte 26.09.2012:
Lys gyllen gul. Svakt mørkere enn 09. Fantastisk, forførende nese preget av elegant, kjølig, klar sitrusfrukt med hint av nektarin, mineraler, vanilje,( litt eikete i starten, men forsvinner raskt med luft), en utrolig presis, nesten rørsukkeraktig sødme og varmt smør. Svakt røykstikk. Hint av nøtter og kokos. Bløt og silkemyk frukt med god fylde, konsentrasjon og fedme uten å bli overvektig. Kremete, fet struktur med mye smørtoner. Rik for 07. Nydelig presis og frisk syre som elegant bærer frukten ut i avslutningen. Uendelig lang ettersmak med preg av smør, mineraler, nektarinsødme mot kanel og superspiss, deilig syre. Drikker nydelig nå, men vil bli enda bedre med lagring.
97 P

2010 Jacques-Frédéric Mugnier Musigny
E smakte 25.05.2012:
Fra fat. Nydelig nese av søte markjordbær, bringebær, lett vaniljestikk og hint av honning. Ren, så ubeskrivelig ren og delikat frukt. Fullstendig klokkeklar og transparent. Har elegansen til Les Amoureuses, men noe mer kraft. For en finesse! Fantastisk silkemyk og glatt struktur. Lett tørr avslutning. Dette er ubeskrivelig bra!
97 P

2010 Jacques-Frédéric Mugnier Musigny
E smakte 24.05.2013:
(Etter 12t åpen flaske) Klar, dyp rubinrød med skjær av lilla. Mild og ung, forførende nese preget av bringebærdrevet pinotparfyme med lett sødme og hint av hvit pepper. Frukten er glassklar, fjærlett og silkemyk, men har en hinsides intensitet og kraft og føles nærmest elektrisk i munnen. Kjølig rødbærspreg med flott dybde mot mørke bringebær. Ekstremt presis og sitrende syre. Elegante silketanniner i avslutningen. Nydelig, fruktdreven lengde. I yngste laget nå, men for en vin! 97 P i dag, sannsynligvis 98 P om noen år.
97 P

2012 Jacques-Frédéric Mugnier Musigny
E smakte 15.11.2013:
(Fra fat) Hinsides dyp og elegant nese med fioler, roser og mørke villbringebær. Nydelig dybde i frukten med klassisk, nobel eleganse. Intens og myk samtidig. Frisk, presis syre. Silketanniner i utgangen. Super lengde. Fantastisk vin.
97 P

2009 Domaine de la Romanée-Conti La Tâche
E smakte 26.09.2012:
Klar, rød med blåskjær.Ung, men dyp så dyp, generøs og sødmefull, nese med kirsebær, markjordbær, kanel, lakris, tranebær og fioler. Ung, (men åpen), tett og dyp rødbærsdrevet frukt med høy sødme. Frisk syre. Sukkersøt avslutning som sitter uendeligt lenge i.
96 P

2009 Domaine de la Romanée-Conti Richebourg
E smakte 26.09.2012:
Klar rød med blåskjær. Mørk, (nesten svidd), nese med superdyp, rik, purpur bærfrukt, pepper, kanel og en nydelig, lett sødme. Bløt frukt, med dyp og mørk, purpur kjerne. Tett struktur. Nydelig munnfølelse; rik og definert, med deilig frukt. Fyldig, men elegant. Lang, så lang ettersmak, med hint av smør, og en deilig bærsødme. Nydelig, rik, og elegant vin. 96+ P
96 P

2007 Domaine de la Romanée-Conti Romanée-Conti
E smakte 26.09.2012:
Klar, mild rød. Kompleks nese av kirsebær, markjordbær, en nydelig rørsukkeraktig sødme, mild vanilje og en kanel+ingefær aktig aroma. Slank, elegant frukt med flott konsentrasjon. Sitter svært godt i munnen; har et utrolig godt grep og fylde til å være så slank. Frisk syre. Tørr avslutning med svak, mineralsk sødme. Veldig lang ettersmak. Komplett vin, men fremdeles veldig ung.
96 P

2010 Jacques-Frédéric Mugnier Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses
E smakte 25.05.2012:
Ubeskrivelig nydelig, sublim og lett søtlig nese av markjordbær, bringebær og med en lett touch av vanilje. Søtlig inngang, fersk og helt vanvittig ren, feminin, elegant og delikat frukt. Fullstendig transparent. Flott syre. Nydelig balanse. Fin, tørr og lett avslutning. For en vin!!
96 P

2011 Domaine Comte Georges de Vogüé Musigny Cuvée Vieilles Vignes
E smakte 08.10.2013:
Klar, dyp rød med blåskjær. Noe lukket på nese med en underliggende, nyansert, floral parfyme med bringebær, jordbær og granateple. Intens, vibrerende frukt med enorm energi, på tross av et fjærlett uttrykk. Klokkeren, transparent og presis. Synger i munnen. Finstemte, faste tanniner. Superpresis, spisset, heftig syre. Fabelaktig lengde.
96 P

2008 François Raveneau Chablis Grand Cru Les Clos
E smakte 13.11.2013:
Klar, lett gyllen strågul. Mild, elegant nese med dyp gulfrukt, sitronskall, voks, sjø og mineraler. Hint av fennikel. Ekstremt fokusert og intens, nærmest eksplosiv frukt som samtidig har et fjærlett fotavtrykk. Sitrende, presis syre. Fantastisk lengde med nydelig mineralsk preg. Det bor en gigant i denne vinen, som så så smått er i ferd med å komme frem. Ingen skam å åpne nå, men langt mer i vente her. 96+ P
96 P

2004 Domaine Leflaive Montrachet
E smakte 21.12.2013:
Klar, lett gyllen gul. Nydelig, dyp, sublim og kompleks nese med mineraler, sitrus, elegant eik og mildt krydder. Fantastisk frukt med enorm dybde. Kompleks, konsentrert, intens og fokusert, men på ingen måte tung. Frisk, superpresis syre. Utrolig dypde i utgang, med frukttrøkk og mineralsk preg. Hinsides lengde. Ung, men gir mye. 96-97 P
96 P

1985 Domaine G. Roumier / Christophe Roumier Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses
E smakte 21.12.2013:
Klar, dyp rød med svakt falmet kant. Mild, feminin og forførende nese med søte, røde bær, floralt innslag og et lett preg av urter i bakgrunnen. Bløt, søtlig og lys, rødbærdreven og luftig, men intens frukt med nydelig dybde og feminin eleganse. Frisk syre. Lette, silketanniner. Fruktig utgang med mild bitterhet. Flott lengde.
96 P

2010 Domaine des Comtes Lafon Meursault 1er Cru Les Perrières
E smakte 28.05.2014:
Klar strågul. Nydelig, elegant nese, subtilt parfymert med dyp gulfrukt, sitronolje, steinfrukt, hvite blomster, nedtonet og integrert eik og mineraler. Ekstremt fokusert, klar og ren, elegant frukt med sublim intensitet. Fantastisk frukt! Frisk, vibrererende syre. Slank utgang med mild mineralitet og super lengde.
96 P

2012 Jacques-Frédéric Mugnier Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses
E smakte 15.11.2013:
(Fra fat) Dyp, nese med mørke bringebær, innslag av markjordbær og klassisk Amoureuses-femininitet. Innsmigrende og silkebløt frukt. Ren og klar og elegant. Frisk, saftig syre. Tanniner av silke. Fruktig utgang med nydelig lengde.
96 P

2012 François Raveneau Chablis Grand Cru Les Clos
E smakte 14.11.2013:
(Fra fat) Nydelig dybde på nese med gulfrukt, sitrus, voks og mineraler. Relativt åpen med høy konsentrasjon og dybde i frukten. Fokusert, dyp og intens. Frisk, sitrende syre. Nydelig, mineralsk utgang med mild sødme. Svært lang. 94-96 P
96 P

2012 François Raveneau Chablis Grand Cru Valmur
E smakte 14.11.2013:
(Fra fat) Noe lukket, mineralsk, steinete nese med toner av sitrus, voks og sjø. Fast, stram, dyp og energisk frukt med god konsentrasjon. Intens, fokusert og klar. Presis, frisk syre. Nydelig mineralitet i utgangen. Svært lang. Er dette Raveneaus beste vin i 2012? 95-96 P
96 P

2006 Domaine G. Roumier / Christophe Roumier Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses
E smakte 02.03.2013:
Klar, dyp rubinrød med lys menisk. Førførende og uendelig elegant nese av dyp pinotparfyme med toner av mørke villbringebær, granateple og nydelig, mild vaniljesødme. Silkebløt, subtil og elegant frukt med presis og saftig syre. Fjærlette tanniner. Sitter svært lengde i med en mildt krydret finish med tørre, mørkerøde bær. Hyperdelikat vin som drikker flott nå, men trenger litt luft for å skinne.
95 P

2007 Domaine de la Romanée-Conti La Tâche
E smakte 26.09.2012:
Klar rubinrød. Fantastisk nese. Generøs og sødmefull, med vanilje, dyp rødbærsfrukt, kanel og ingefær, lakris og florale toner. Fyldig, sursøt, dyp frukt med jordbærpreget, høy sødme.Tett, rik og åpen fruktkjerne. Superlang ettersmak med mineraler og deilig bærsødme. 95+ P
95 P

2009 Domaine de la Romanée-Conti Romanée St. Vivant
E smakte 26.09.2012:
Klar rød med blåskjær. Ung, sødmefull nese med fioler, markjordbær og kirsebær. Slank og transparent i stilen. Ung, frukt med et aromabilde som synes å være det perfekte møte mellom røde og blå bær. Feminin, slank og elegant fremtoning. Frisk og deilig syre. Tørr avslutning med lette tanniner. Lang, lang ettersmak med nydelige toner av søte bær. Minner om RC, men lettere.
95 P

2002 François Raveneau Chablis 1er Cru Chapelot
E smakte 24.05.2012:
Fantastisk, moden og sødmefull nese av nektarin, sitronskall (nesten bakt, som i biscotti), honning og noe vanilje. Svakt, svakt hint av røk. Silkebløt, smidig og glatt frukt. Rik, intens, fet og sødmefull, men klokkeklar. Utsøkt, poengtert syre med en fantastisk brodd i avslutningen. Flott lengde. Fantastisk vin! Trengte litt luft, men drikker himmelsk nå. Passer til ost.
95 P

1999 Domaine Armand Rousseau Père et Fils Chambertin
E smakte 27.03.2012:
Klar, dyp rød med noe blåskjær. I starten ganske lukket på nese, men etter noen timer på vid karaffel og avgir vinen, om enn noe motvillig, en fantastisk elegant, søtlig, mørk og floral pinotparfyme. Lett preg av vanilje. Fløyelsmyk inngang, slank, mørk (nesten solbær) og lett krydret frukt med en tydelig definert syre. Overraskende fersk. Lette, men tørre tanniner. Lang, sursøt og mineralsk avslutning. Aldeles nydelig, men vent 5 år med denne. Minst. (94-96P)
95 P

2002 Coche-Dury Meursault Les Chevalières
E smakte 18.03.2013:
Klar, lys gul med grønnskjær. Nydelig, dyp nese med en subtil, sødme med et fyldig, floralt preg av tørkede blomster og meursaultmineralitet. Bløt og frodig frukt med en vanvittig presis, stram og finstemt syre. Intens munnfølelse. Superpresis. Mineralsk finish som sitter svært lenge i. Eleganse.
95 P

2007 Jacques-Frédéric Mugnier Musigny
E smakte 25.02.2013:
Alldeles nydelig, subtil, kompleks og sensuell nese med preg av villbringebær, markjordbær og mildt innslag av vaniljesukker. Lett, begynnende modning. Fokusert og intens i munnen. Mørk og tett, jordbærdreven frukt. Frisk og stram syre. Flott lengde.
95 P

2005 Henri Boillot Chevalier-Montrachet
E smakte 01.03.2013:
(Blind) Klar, gyllen strågul. Nydelig, flørtende, mineralsk nese med sitrus, mandler og mild fersken. Elegant og spenstig frukt med masse kraft og sublim sødme. Presis, vibrerende syre. Super lengde.
95 P

1996 François Raveneau Chablis Grand Cru Blanchot
E smakte 19.06.2013:
(3t åpen flaske) Klar, lett gyllen strågul. Stein, sitronolje, muskat, voks, lynghonning og sjømineraler på nese. Bløt, smygende, sublim frukt som samtidig har imponerende munngrep og intensitet. Høy, leskende og delikat syre. Vokser med luft. Utsøkt sjømineralitet i finish, med super lengde.
95 P

2008 Sylvain Cathiard Vosne-Romanée 1er Cru Aux Malconsorts
E smakte 02.10.2013:
Klar, dyp rubinrød men snev av blått. Dyp så dyp floral og krydret nese med mørke, røde og blå bær, nellik, dyrepels og hint av fat. Dyp, fløyelsmyk og generøs frukt med nydelig intensitet og fylde. Elegant og presis. Følger nesen. Frisk, saftig syre. Nydelig balanse. Fløylelsmyke tanniner. Flott lengde.
95 P

2009 Coche-Dury Meursault 1er Cru Les Perrières
E smakte 21.12.2013:
Klar, lys strågul. Nydelig, elegant, parfymert og floral nese med hvite blomster, elegante eiketoner, sitrus, hvit pære, mineraler og hint av krydder mot kanel. Klar, transparent, fokusert og intens frukt. Ekstremt presis og elegant. Frisk, presis syre. Nydelig lengde, med mineralske toner og sublim eik. På ingen måte preget av årgangens noe varme frukt.
95 P

1947 C Marey & Liger-Belair Musigny
E smakte 21.12.2013:
Lett skyet, dyp rød med falmet kant. Dyp, kompleks og utviklet nese med røde bær og mild skogbunn mot roseblader. Lett rørsukkersødme. Bløt, men fokusert frukt med flott intensitet og kraft. Ren og elegant. Nydelig frukt! Spiss, frisk syre. Tørr, men fruktintens utgang med et svakt brent preg. Flott lengde.
95 P

1971 Domaine de la Romanée-Conti Richebourg
E smakte 21.12.2013:
Klar, dyp rød med svakt falmet kant og hint av oransje toner. Dyp, floral, mørk og elegant rødbærdreven nese med milde toner av skogbunn, roseblader og tobakk. Bløt, klar og frisk frukt med en slank og transparent eleganse. Tørr og frisk. Spiss syre. Fruktig utgang med svakt bitre toner av nype og tobakk. Perfekt moden nå.
95 P

2010 Sylvain Cathiard Vosne-Romanée 1er Cru Les Suchots
E smakte 10.01.2014:
Klar, dyp, rød med innslag av lilla. Nydelig, dyp, elegant og forførende nese med blå bær iblandet røde. Sublimt eiket. Dyp, fokusert og klokkeklar frukt. Intens, men fløyelsmyk. Innsmigrende fruktsødme. Frisk, presis syre. Fløyelstanniner i utgang med toner av dyp, mørk frukt. Super lengde. Eleganse! Ung, men drikker flott med luft.
95 P

2012 Jacques-Frédéric Mugnier Bonnes Mares
E smakte 15.11.2013:
(Fra fat) Dyp, mørk, intens nese med mørke bringebær, solbær, fioler og krydder. Dyp, mørk frukt. Elegant, fast og strukturert med frisk, saftig syre. Nydelig balanse. Mer finmaskede tanniner enn vanlig for denne marken. Lett spice i finish med hint av jordlige aromer. Flott dybde. Svært lang. Mugniers Bonnes Mares skinner virkelig dette året.
95 P

1996 Domaine de la Romanée-Conti Romanée St. Vivant
E smakte 16.01.2016:
Klar, dyp, mørk rød. Dyp, mørk, generøs og kompleks nese med enorm dybde. Innslag av espresso, mørke, røde bær, mandel, blyantspiss, eukalyptus samt jordlige og animalske toner. Dyp, intens, mørk, tett, kjøttfull og tørr frukt med mye tørrstoff. Følger nesen. Frisk, spisset syre. Mild fruktsødme. Faste, tette tanniner. Flott lengde. Trenger tid.
95 P

2012 Bouchard Père et Fils Montrachet
E smakte 27.05.2016:
Klar, mild strågul med lett grønnskjær. Mild nese med lime, kjølig sitrus, hvit stenfrukt og et lett, floralt anslag. Mild eik. Ren, intens, fokusert, tettpakket frukt med flott spenst og nerve. Utsøkt balanse. Frisk, spisset syre. Tørr utgang. Sitter svært lenge i, med lett aromatisk preg og en sval mineralitet.
95 P

2007 Domaine de la Romanée-Conti Richebourg
E smakte 26.09.2012:
Klar, mild rød. Dyp, generøs og sødmefull nese preget av en nydelig fusjon av røde og blå bær. Bløt og dyp, muligens noe tung, sursøt frukt i munnen. Nydelig, frisk syre. Lang avslutning med nydelig, lett bærsødme
94 P

2008 Domaine de la Romanée-Conti Grands-Echezeaux
E smakte 26.09.2012:
Klar, mildt lys rubinrød. Dyp bærfrukt på nese med deilig, frisk sursøt, sødme. Toner av markjordbær, kirsebær med hint av sursøte tranebær, kyndel og røk. Slikebløt frukt med flott nerve. Stram og frisk, saftig syre som trekker inn i avlutningen. Lang mineralsk, avslutning. Nydelig vin.
94 P

2009 Domaine de la Romanée-Conti Montrachet
E smakte 26.09.2012:
Lys, gyllen gul. Litt lukket på nese. Mild sitrus med noe eik, røk og svak tropisk frukt. Tettere og mindre sødmefull nese enn 07. Gir ikke så mye enda. Bløt og fyldig frukt i munnen, men uten å bli tung. Ikke preget av årgangens varme karakter. Flott, frisk syre. Lang lengde med smørtoner. 94-95 P
94 P

1993 Domaine des Comtes Lafon Volnay 1er Cru Santenots-Du-Milieu
E smakte 25.05.2012:
Fra magnum. Nydelig floral, feminin og søtlig nese av fioler, røde bær, vanilje, trøffel og jordlige toner. Silkemyk, men massiv, dyp og mørk fruktkjerne av røde og blå bær. Tett, men allikvel elegant. Overraskende primær 19 åring med et langt liv foran seg. Stram struktur. Tanniner som fremdeles har bitt i seg. Tørr avslutning. Nydelig vin. 94+ P.
94 P

2010 Jacques-Frédéric Mugnier Bonnes Mares
E smakte 25.05.2012:
Mørk og krydret pinotparfyme med litt støvete, jordlig preg. Bløt inngang. Transparent utrykk. Saftig og superfresh frukt med en flott sødme og lang avslutning med lette, tørre tanniner. 94-95 P
94 P

2008 Domaine Christian Moreau Père et Fils Chablis Grand Cru Les Clos
E smakte 24.05.2012:
Nydelig nese! Søtlig, mineralsk og salt. Bløt inngang. Konsentrert og med en tydelig og stram struktur. Relativt høy syre, men balansert. Stram. Lang, så lang avslutning med nydelige mineralske toner. SuperChablis, men la ligge en god stund til.
94 P

2002 Vincent Dauvissat (René & Vincent) Chablis Grand Cru Les Preuses
E smakte 27.03.2012:
Klar, gul med gyllent skjær. Dyp, supermineralsk nese av sjø og sitrus. Snev av kjeller, samt antydning til svovel; men mineraliteten dominerer luktbildet. Frisk inngang. Konsentrert, bløt, leskende frukt med stram syre. Evigvarende mineralsk avslutning med en noe honningaktig sødme.
94 P

2000 François Raveneau Chablis Grand Cru Valmur
E smakte 18.03.2013:
Klar strågul. Intens, frisk mineralsk og sitruspreget nese med hint av honning og sjø. Rik, dyp og lagvis med subtil tangerinfrukt. Klar, presis og åpen frukt med nydelig intensitet. Flott munngrep. Nydelig mineralsk avslutning med uendelig lengde. Frisk og mineralsk som pokker. Fremdeles ung.
94 P

1990 François Raveneau Chablis 1er Cru Butteaux
E smakte 18.03.2013:
Klar, lys gyllen. Dyp og mørk nese mot aprikos, voks, honning, mandarin og knekk. Bløt, åpen, dyp og søtlig frukt, nesten mot snev av sauternes i aromabildet. Frisk og spisset syre. Nydelig friskhet. Flott lengde. Perfekt moden.
94 P

1999 Domaine Armand Rousseau Père et Fils Chambertin
M smakte 28.03.2012:
Lettskyet, dyp rød, fortsatt med ørlite blåskjær. Ganske intens, dyp pinotnese med vanilje og ferske bær, både lyse toner av rips og mørkere av solbær. Etterhvert noe røyk, lær og noen rå, animalske toner. Nesen blir mer sødmefull med marsipantoner etter i glasset. Ganske fyldig og konsentrert ungfrukt med noe tanniner og frisk syre. Noen både læraktig og urteaktig i retning oregano, samt solbær. Vokser etterhvert og blir søtere og rikere -- irriterende at vi ikke lufta den på forhånd. God lengde, god eleganse, men for ung nå. Dette vil bli fabelaktig.
94 P

2006 Sylvain Cathiard Nuits St. Georges 1er Cru Aux Murgers
E smakte 01.03.2013:
(Blind) Klar, dyp rød. Nydelig nese med et floralt, rødbærfruktspreg og en forførende sødme. Milde toner av mandel og vanilje. Klar, presis og elegant frukt med flott intensitet. Følger nesen. Frisk. Lette tanniner i avslutningen med mild sødme.
94 P

1986 Domaine Leflaive Puligny-Montrachet 1er Cru Clavoillon
E smakte 01.03.2013:
(Blind) Klar, gyllen gul. Generøs, parfymert nese med nydelig sødme. Tropisk preg med appelsin, fersken, nøtter, mandler og hint av jord. Viskøs og fet frukt i munnen med høy sødme, men frisk. Noe botrytis (nærmer seg nesten dessertvin). God lengde.
94 P

2004 Pierre-Yves Colin-Morey Bâtard-Montrachet
E smakte 01.03.2013:
(Blind) Klar, strågul med mildt grønnskjær. Nydelig nese med sitrus, lime, allehånde, hvit pære og godt integrert eik. Innsmigrende sødme. Konsentrert og intens i munnen med et elegant og transparent uttrykk. Ung. Frisk syre. God punch i avslutningen. Flott lengde.
94 P

2005 Etienne Sauzet Bâtard-Montrachet
E smakte 03.05.2013:
(Blind) Klar, gyllen strågul. Noe lukket på nese. Mildt preg av dyp sitrus og mineraler. Energisk og fokusert frukt med flott intensitet. Frisk og stram syre. Nydelig mineralsk avslutning med super lengde. Veldig ung, men kan nytes.
94 P

Page: 1 2 3 4 5 6 ... 7 8 9 10 11 
Custom Tables Plugin 05a1a29bdcae7b12229e651a9fd48b11

Legg igjen en kommentar

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: